بهگزارش خبرگزاری ایسنا، سهیل اسعد، مُبلغ دینی شیعهمذهب اهل کشور آرژانتین، با حضور در نشست خبری سیزدهمین دوره جشنواره فیلم «عمار»، گفت:«فرهنگ و سبک زندگی انقلاب اسلامی پس از چهلوچند سال باید جهانی شود، چرا که بشریت به این الگو احتیاج دارد.»
اسعد، که در حال حاضر دبیر جشنواره فیلم عمار نیز هست، در بخش دیگری از سخنانش گفت فضای رسانهای انقلاب اسلامی نباید تنها در ایران محصور بماند و باید «این تفکر و فرهنگ و سبک زندگی بهعنوان یک الگو در جهان مطرح شود، چرا که بشریت به این الگو احتیاج دارد.»
موضوع صدور فرهنگ و سبک زندگی برآمده از انقلاب اسلامی به خارج از مرزهای ایران، در طی ۴۳ سال گذشته همواره یکی از دغدغههای مقامهای جمهوری اسلامی بوده و سالانه مبالغ هنگفتی را نیز به خود اختصاص میدهد. بهعنوان مثال مبلغ قابل توجهی از بودجه دولت به «جامعه المصطفی» تعلق میگیرد که یکی از مراکز آموزشی وابسته به جمهوری اسلامی بهحساب میآید و هدفش اشاعه اسلام شیعی در کشورهای دیگر است. دولت سیزدهم جمهوری اسلامی در بودجه سال ۱۴۰۱ مبلغی بالغ بر ۵۷۷ میلیارد تومان به این مرکز آموزشی اختصاص داد.
Read More
This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)
سهیل اسعد در ادامه سخنانش در روز دوشنبه، ۱۶ آبان ۱۴۰۱، گفت «افتخار بزرگ» زندگیاش را این میداند که «طلبه حوزه علمیه قم» است و بر همین اساس نیز او را به جشنواره فیلم عمار دعوت کردهاند. اسعد در این بخش گفت:«معتقدم سینمای ایران منویات رهبری را خوب درک کرده است.»
اسعد سخنانش در مورد لزوم اشاعه فرهنگ انقلاب اسلامی و سبک زندگی مطلوب حکومت دینی حاکم بر ایران را با این عبارت ادامه داد:«ما باید هالیوود شیعی را راهاندازی کنیم و همانطور که عالم دینی و پروفسور و ... در این نظام و ساختار جایگاه خاصی دارد، باید بپذیریم که سینما هم چنین جایگاه خاصی داشته باشد.»
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بهعنوان مهمترین نهاد عقیدتی – نظامی جمهوری اسلامی ایران، در سالهای اخیر سرمایهگذاریهای کلانی در حوزه سینما انجام داده و تلاش میکند تا با بهدست آوردن انحصار بازار سینمای ایران مطلوبات عقیدتی و سیاسی نظام جمهوری اسلامی یا قرائتهای رسمی حکومت دینی ایران از وقایع تاریخی را در افکار عمومی، خاصه در میان نسل جدید، جا بیندازد؛ اقدامی که مورد تایید علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، نیز قرار دارد.
خامنهای، که در تمام ۳۴ سال گذشته بر لزوم ساخت تولیدات فرهنگی مطابق با آنچه او فرهنگ اسلامی میخواند تاکید کرده است، در سخنرانی روز ۳۰ شهریور ۱۴۰۱ خود خطاب به فرماندههای جنگ هشتساله میان حکومت ایران و صدام حسین چنین گفت:«آن زمانی احساس رضایت کنید که ببینید نوجوان دبیرستانی شما، جوانِ دانشجوی شما با همان چشم به دفاع مقدس نگاه میکند که شما نگاه میکنید.»